tips replica rolex horloges online

als één van de Zwitserse luxe horloges zijn Rolex horloges bekend om hun goede kwaliteit en hoge prestaties duurzaamheid. een echte Rolex horloge kan een leven lang meegaan. dat maakt ze ook een van de meest vervalst polshorloges.

IMG_2418
Als u de rolex die u zoekt op een geweldige prijs gevonden en denken dat je de beste deal gevonden, moet u ervoor zorgen dat het horloge u wilt kopen bent een echte Rolex. Soms bij het zoeken naar de beste prijs die onze begroting zal passen we kijken uit over de kwaliteit van het horloge, en uiteindelijk het kopen van een replica plaats.
Dus als je in de markt voor een echte Rolex horloge en willen ervoor zorgen dat het horloge je krijgt is authentiek en niet een uitgewerkte kopiëren, moet je kijken naar de volgende:
Kroon
de kroon mag geen tekenen vertonen lijm erop. Ook dient het horloge glad en vrij wind, zonder het gevoel van het moving bij. Goedkope replica rolex misschien het logo daadwerkelijk vastgelijmd aan het einde van de kroon en zou minder vlot wind de echte tag.
gezicht van het horloge
goed kijkt in het horloge gezicht. een echte Rolex moet schoon zijn en elk teken van de stof niet. Als u stof, vingerafdrukken, haar of iets anders in het horloge ziet, dan is het horloge is nep.
de wijzerplaat
het drukken op het gezicht moeten scherp en helder en niet vaag of onscherp zijn. een echte rolex heeft duidelijke afdrukken en is zeer gemakkelijk te lezen.
helderheid
De meeste Rolex horloges maken gebruik van een chemische stof genaamd luminova. Het maakt de hand en de wijzerplaat glow in the dark en helpt u om de tijd af te lezen in het donker. een nep-tag zal niet branden zo helder als de echte tag – zal het display slecht of helemaal niet branden.
gemaakt in Zwitserland
de woorden vinden Swiss Made aan de onderkant van het gezicht. Sommige vervalsingen eigenlijk zeggen Japanse Beweging, die niet wordt afgedrukt op een echte Rolex horloges.
horloge Case
rolex case is gemaakt van zwart suède. de Rolex embleem is gegraveerd op de bodem, die uniek is voor de Rolex naam en design.
Certificaat van echtheid
Alle Rolex horloges worden geleverd aan de koper met een certificaat van echtheid. voordat het betalen van de gevraagde prijs voor een Rolex, vereisen een certificaat van echtheid. Uw horloge zal een aantal unieke om alleen dat horloge te hebben. Als de dealer het document niet kan bieden, is het waarschijnlijk een nep horloge.
de band
Controleer de band voor links. Kijk naar links en rechts stuk aan elk van de verbindingen. vervalsingen zal hebben stevige banden, of ze kunnen een lijn op hen die verondersteld om u te laten denken dat de links zijn twee stukken te hebben.

Comments are closed.