replica horloges is populair vandaag samen met die echte

Iedereen weet replica horloges, en tot 55% van de fans houden van winkelen replica horloges, dit is niet alleen het besparen van geld voor hen, mensen zijn in staat om die ‘limited edition horloges “die al gestopt met de productie van eigen.
Zelfs replica horloges hebben een goede en slechte. Hier geven we ze in de details dus je weet hoe om te selecteren.
Goedkope replica: deze replica horloges zijn bijna verkocht aan Zuid-Afrika, deze horloges met zeer goedkope quartz uurwerk, het horloge is rond de $ 1- $ 10, ze hebben niet een goed gezicht, hebben geen goed gewicht, hebben een lange levensduur hebben. deze horloges hebben dezelfde zoek gezicht met Rolex, Breitling, Rolex en anderen, maar de beweging is goedkoop quartz uurwerk, en hun naam veranderd. Misschien noemde ze het Rolex, Breitling en Rolex, niet echt replica.
leerjaar een replica: deze horloges helemaal klaar met Azië automatisch uurwerk, dit soort horloge bijna te verkopen aan de lokale China, het horloge ziet er goed uit, maar de beweging is zeer lage kwaliteit, het is een van $ 30- $ 50.
rang aa replica: deze horloges helemaal klaar met Japan automatische of os2 quartz uurwerk. dit soort horloges worden verkocht aan de VS, Hongkong, Spanje, Verenigd Koninkrijk en andere landen, dit soort horloge is rond de $ 150- $ 180. ze zijn Aziatische 23j bewegingen, deze horloges werken goed, en het gewicht is gelijk aan de originele ook. Als u het vinden van de beste replica, dit soort horloge is niet genoeg, want de kracht voorbehouden is niet genoeg, ze kunnen gewoon duren ongeveer 18 uur.IMG_2480
Grade AAA replica: dit is de beste replica horloges, zij niet China en Japan beweging, alle bewegingen zijn uit Zwitserland, die echte Zwitserse Eta beweging, de meest populaire beweging genaamd geïmporteerd gebruiken Eta 2836, Eta 2824, Eta 7750, Eta 2892 . dit soort horloges te verkopen aan de mensen die weten en liefde horloges heel veel, kunnen deze horloges zijn vertellen de perfecte kloon oorspronkelijke model, ze zijn bijna hetzelfde met de originele modellen met het gewicht, kleur, grootte, werken functies. deze horloges ongeveer $ 300- $ 1500 zijn erg duur en zeer goede replica. de beste beweging is echt Zwitsers Eta beweging, dus de beste replica horloges zijn Zwitserse Eta replica horloges. kopen de beste replica horloges, in feite, koop een Zwitsers Eta Uurwerk.
Grade AAA replica horloges zijn bijna deze soorten: Rolex, Breitling, Panerai, Rolex, Patek Philippe, het kan worden gekloond als echte horloges, maar we nooit verkopen het als echte horloge, wij verkopen het als beste replica horloges, replica is replica, in onze ogen, elke beste replica kan niet als echte dingen te verkopen, is het doden van klanten.
Als je koopt Grade AAA kwaliteit replica horloges met Eta beweging, wanneer u eerst het horloge te krijgen, neem dan gewoon schud het horloge eerste, Eta beweging is zeer rustig, kun je gewoon horen een beetje lawaai. en als je de tijd en datum in te stellen, de tweede hand is glad, wanneer we de kroon, de handen bewegen zoet, en het horloge kan meer dan 24 uur werken.

Comments are closed.