nieuwste exemplaar Panerai Luminor 1950 collectie outlet

het maakt niet uit je eerder weten dat onze replica Panerai collecties, ik denk dat niemand kan de nieuwste replica Panerai Luminor negeren, want het origineel werd eerst vrijgegeven op horloges en wonderen 2015.
het is vooral beroemd om zijn california wijzerplaat, die bestaat uit de helft van Romeinse cijfers en half Arabische cijfers, het is heel uniek design, en tot aan de Panerai Luminor 1950 collectie, heeft de california wijzerplaat alleen verscheen op Panerai’s kussen geval Radiomir horloges. en het is zeker een reden voor de hete verkoop van onze replica collecties.
hoewel de meeste penerait horloges zijn groot, maar de nieuwe replica Panerai is 47mm, dat is toch vrij groot voor de meeste polsen, maar de oren doen curve heel uitgesproken, dus het is niet oncomfortabel om te dragen, zelfs als je kleinere polsen. U verwacht een flinke stuk, en toch als je het op te rapen en zet het op, het voelt als een veel kleinere horloge.
zonder al te moeilijke functie, onze fabrikant in staat is om het te maken heeft de hoogste kwaliteit. aangezien de Panerai Luminor 1950 is beperkt tot slechts 300 stuks, waardoor heel veel panerai horloge fans terecht bij onze replica collecties. de donkere, zwarte behuizing in combinatie met de eveneens zwarte wijzerplaat contrasteert perfect met de faux vintage markeringen en goud handen. de zaak wordt teruggegeven in typische Panerai kwaliteit, dat wil zeggen dat het echt goed. de lijnen zijn scherp en de uniforme matte afwerking lijkt bijna zuigen het licht, waardoor het goud handen nog meer opvalt scherp. de meegeleverde Ponte Vecchio kuitband schreeuwt ook de kwaliteit, hoewel ik vermoed dat sommige gebruikers zou miffed dat taps toeloopt tot slechts 22 mm zijn. ik persoonlijk liever een uniform 26mm riem op mijn 47mm Luminor 1950 horloges.
last but not least, van ons allemaal zorgen over de prijs kwestie, wat betekent dat de replica Panerai Luminor is een van de beste keuze voor ons.

20131105-88-7

Comments are closed.