manieren om rolex replica horloges onderscheiden

bij de ontwikkeling van replica industrie worden replica beter elk jaar steeds moeilijker te onderscheiden van de echte. Hier zijn een aantal manieren om te achterhalen of een horloge echt is of niet.
Kennis: Als je niet weet niets over het horloge die u koopt, niet duiken in en kopen zelfs als u een “echt een goede deal”. Als je kunt veroorloven om nieuwe te kopen, dan krijg het niet op veilinghuizen – ga naar een erkende dealer, het gevoel verzekerd van de waarde van uw juweeltje is de moeite waard. onderzoek naar het merk en model op de website van het merk vóór – niet nadat u het koopt. Het kennen van de functies en variaties van een model is een stap vooruit in de mogelijkheid om vervalsingen te ontdekken en wordt voorkomen dat koper wroeging -in het geval u vinden van de grootte, kleur, materiaal was niet zoals je verwacht. er zijn een paar keer toen ik zag en meldde Rolex horloges die daadwerkelijk hebben veel bieders voor een model dat nooit heeft bestaan: het was een aqua-blauw gezicht verband met een aantal kleurrijke bloem patroon op de wijzerplaat Rolex is dat niet cheezy nog . Kennis van het horloge is het centrale en belangrijkste element in de authenticatie van een horloge. Ken de varianten, zal horloge modellen komen in verschillende kleuren, maten, band materiaal, logo, zelfs inscriptions- deze zijn niet nep, ze zijn gewoon verschillende versies. bijvoorbeeld: een vintage tag S / El S99 heeft varianten waar het woord “professional” is geschreven op het gezicht en er zijn varianten die het niet hebben. er rolex logo’s die groen en rood zijn, reliëf zilver, en anderen die zijn effen wit op hetzelfde model. bijvoorbeeld, zal een blauwe rolex 2000 Classic met “12” op de 12 uur van de groene en rode logo hebben terwijl hetzelfde model in de automatische versie ofwel een reliëf zilver of een andere variant met een wit logo zal hebben.
de vraag naar garantie: Als het te mooi om waar te zijn, soms is het misschien gewoon zijn. niet het risico, zorgen voor een garantie. vraag jezelf af, als dit blijkt een fake wat kan ik doen? altijd vragen om een ​​geld terug garantie op echtheid. Als een verkoper niet authenticiteit kan garanderen, verder weg, het is tegen veilinghuis regels voor de verkoper om last van authenticiteit dragen op de koper. hebben altijd een terugval; EBay en PayPal heeft een koper bescherming plan dat betrekking heeft op restitutie voor fraude, gebruiken om de risico’s af te wenden. Ik heb een aantal verkopers gezien met een 5-10 geven in Ebay te verkopen Rolex horloges met prachtige foto’s, garantie en alle -maar hun feedback te controleren en ze verkocht een paar cent van sommige “dubieus” dingen van verkopers uit hetzelfde land net naar pad hun feedbacks. feedback alleen is niet een indicator van de authenticiteit van beide, ik heb een aantal zeer gerenommeerde verkopers gezien met honderden geven posten tag Carrera heruitgave die kan doorgaan als echte -de dode give-away was een inscriptie op de zaak terug dat ‘Carrera zegt re-Edition “, waren er nooit inscriptie in de authentieke 1964 re-edities. Ofwel de verkoper niet beter weten of hij het plegen van fraude. ga er niet vanuit alle vintage horloges zijn echt, zijn er een aantal replica’s vintage die er zijn ook een aantal worden nu gemaakt, en sommige zijn eigenlijk de “oude fakes” – de vervalsingen rond de tijd wanneer het origineel is gemaakt. de doden weg te geven voor oudere nep rolex is de case is gemaakt van messing met metaal of chroom, koper zal laten zien als de plating vervaagt.
heb een pijn ofwel niet zijn – als een koper, is het uiteindelijk uw verantwoordelijkheid om te weten wat u probeert te kopen. Educate jezelf op wat je probeert te krijgen en vragen de verkoper vragen over dingen die niet duidelijk kunnen zijn voor jou. een fair trade bedrijf is wat koper en verkoper wil bereiken. Ik had een koper te winnen een veiling voor een Rolex Mid-Size S99.213, en na ontvangst van het, diende een zaak tegen mij voor het ontvangen van een “niet zoals beschreven” punt. Zijn reden is dat zijn eigen rolex midsize heeft bredere armband, dus wat ik verkocht hem een ​​dameshorloge. goed, voor mij, uiteraard is dit een koper die niet weet waar hij het over heeft en kopers wroeging de betere van hem kreeg. Mid-size kijken terug in de jaren ’80 zou uitzien als een horloge dames tegen de grote formaat horloge vandaag. de koper had een full size horloge dat hij gelooft is een middelgrote door de huidige normen. nauwkeurige metingen moet altijd rekening worden gehouden, zal eyeballing niet. een keer ontvangen, een veiling kocht luxe merk horloge kan altijd worden geverifieerd bij de erkende dealer winkels. kijken reparatie winkels zijn niet gegarandeerd experts op verificatie, omdat ze alleen kunnen vertellen (als ze genoeg ervaring) zodra ze de beweging te openen, moet verificatie van binnen en van buiten te zijn.
Onderzoek: gezicht, band, zaak, Innards.IMG_1779
gezicht -dit is de showcase van alle horloges, de wijzerplaat of het gezicht. dit is waar de ogen van het land voor het eerst bij het kijken naar een horloge, dus dit is waar een ‘replica’ of een nep horloge zijn best zal doen om de echte imiteren. het gezicht of de wijzerplaat kan zowel de makkelijkste en moeilijkste plaats om de authenticiteit te bewijzen zijn. voor het makkelijke gedeelte, verkeerde spelling en verkeerde wijzerplaten op een andere zaak, en ontwerpen die nooit bestaan ​​dood give-away. voor het harde deel (replica’s worden steeds beter elke keer), Voorbij zijn de dagen dat saffier kristallen worden gebruikt als legit markers tussen echt en nep, de meeste klasse B of zelfs C replica’s hebben tegenwoordig krasvast kristallen. online gaan en zoeken naar de officiële website van het merk -Studie de originelen. Sommige nep-horloge websites daadwerkelijk plaatsen van een foto van de echte model -zij hoede van. de één ding dat ik kijk vaak op het gezicht is handen en lichtgevende markers, moeten ze in overeenstemming zijn met het model. lichtgevende markers geven vaak een goede glans in vergelijking met de dofheid vervalsingen -het is ook een goede indicator leeftijd, de lichtgevende eigenschappen breken tijdig en verliest zijn glans, de kleur en scheuren als horloge leeftijden derhalve een nieuw model moeten nu gaan branden echt helder en langer vasthouden licht en je moet onvolkomenheden verwachten op oudere modellen. toen ik een vintage horloge met munt kast, wijzerplaat en markers, ik vergelijk het met de armband, riem en gesp of implementatie, de slijtage moeten consistent zijn, anders is er iets veranderd. Noem het een patina test voor horloges.
band
controleer dan eerst het gewicht, mee als het te licht aanvoelt. links moeten stevig niet hol zijn. Echter, dit geldt alleen voor de nieuwere modellen, de vroege vintage modellen van Rolex gebruikt holle links, en ik denk dat het was om het gewicht laag te houden in plaats cut kosten. controleer dan de ruwheid, is dit bijna altijd de snelste manier om vervalsingen te spotten, het moet geen scherpe randen hebben of zich ongemakkelijk voelen. roest, er mag nooit roest, behalve voor de link staven, dat kleine staf, die elk met elkaar verbindt vroeg werden niet gemaakt van roestvrij staal te houden zijn. de gesp op rolex kan lastig zijn als eerdere jaren ’80 modellen hadden dunnere fold-over klemmen dan nieuwe. de modelnummers van de armband lip houders opgemerkt.
Case -het geval grootte wordt bijna altijd gaat ingevuld zoals deze zijn meestal gemaakt van mallen. maar controleer altijd de dikte en als je je huiswerk moet je in staat om de dikte van een authentiek model weten. een replica leverancier in Manilla was in staat om in één oogopslag dat ik het dragen van een authentieke tag 2000 horloge.

Comments are closed.